Αποστόλης Λάμπος
  25/03/2011 • 18:00

  Τα γεράκια της Μάλτας!

  Ο ήλιος στο νησί της Μεσογείου είναι καλοκαιρινός και παρόμοια είναι η διάθεση των Ελλήνων διεθνών που ταξίδεψαν ευδιάθετοι αλλά και σοβαροί με το μυαλό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

   Νίκος Γαβαλάς
   25/03/2011 • 01:00

   Ο Βαλβέρδε και ο Ερασιτέχνης

   Ήταν ιερός ο σκοπός του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη: η συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός,

    Το πρόστιμο, η «πλάτη» και το «αντίο» του Παππά

    Η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ «να βάλουν πλάτη» στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Συμβαίνει συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Νίκος Τζουάννης
    23/03/2011 • 22:53

    Η μεγάλη ευκαιρία...

    H στιγμή της αλήθειας πλησιάζει... Σύντομα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και- κυρίως- οι μέτοχοι του συλλόγου, θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας...

     Αποστόλης Λάμπος
     23/03/2011 • 12:00

     Με υπομονή και σοβαρότητα

     Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος και να προδικάζεις αποτελέσματα. Ακόμα και στην περίπτωση του αγώνα της εθνικής μας με τη Μάλτα οι παγίδες υπάρχουν.

     Θετικό πρόσημο για Τσιώλη

     Αναμφίβολα είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει κανείς να κρίνει έναν προπονητή (εν προκειμένω τον Σάκη Τσιώλη), μετά από δύο μόλις αγωνιστικές παρουσίας στον πάγκο του ʼρη. Ουσιαστικά δεν έχει προλάβει ακόμη να γνωρίσει τους νέους του παίκτες και να βρει τα πατήματά του στην καινούρια πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά του.

     Βασίλης Δούκας
     22/03/2011 • 13:00

     Θέλει και άλλους Τζιμπούρ

     Οι μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι εξίσου έξυπνες με αυτή που έγινε τον Ιανουάριο με την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ.

     CLEAR FILTERS