Με τρεις απουσίες η προπόνηση του Παναιτωλικού

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης για την ομάδα του Άγρινίου, με τους Τσενάμο, Κουσιάδη και Παρρά να μην συμμετέχουν σε αυτή.
Αντωνία Μαθιουδάκη
16/01/2018 • 14:55
Η προπόνηση της Τρίτης για τον Παναιτωλικό.
  • shares
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης για την ομάδα του Άγρινίου, με τους Τσενάμο, Κουσιάδη και Παρρά να μην συμμετέχουν σε αυτή. 

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0 συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης, αντίθετα οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά την προπόνηση του Τραιανού Δέλλα που περιείχε ασκήσεις ανάπτυξης στην άμυνα. Ο Τσενάμο που ταλαιπωρείται από υπερδιάταση γαστροκνημίου έκανε την θεραπεία του όπως και οι Κουσιάδης και Παρράς, ενώ ο Μπράβο ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

 Να υπενθυμίσουμε ότι η προπόνηση της Τετάρτης (17/1) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναιτωλικός - Α.Ο. Κέρκυρα

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, 17:15

Live
18/02/2018 • 08:03

Πολλαπλό το ενδιαφέρον σε Τορίνο, Σαρλερουά και Μασσαλία

Οι σταθερές αξίες του Γαλλικού πρωταθλήματος μας προσφέρουν καλές ιδέες σήμερα. Μάλιστα στα παιχνίδια της Μασσαλίας και του Λιλ η δυναμική και το φορμάρισμα των αουτσάϊντερ κάνουν πιο ελκυστικές τις τιμές παραγωγικότητας. Τα ματς σε Σαρλερουά και Τορίνο λόγω των συνθηκών μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια συναρπαστική εξέλιξη στη ροή τους πέραν των όποιων κινήτρων.

13/02/2018 • 17:00